Нардеп Юлія Світлична вимагає від прем’єр-міністра стабілізувати роботу Панютинського вагоноремонтного заводу (Документ)

Майже 2 тисячі мешканців Лозової можуть втратити роботу

Сьогодні, 29 квітня, народний депутат України Юлія Світлична звернулася до прем’єр міністра з вимогою стабілізувати роботу Панютинського вагоноремонтного заводу у Лозовій на Харківщині та не допустити переведення співробітників підприємства на неповний робочий тиждень. Про це нардеп повідомила в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Днями до народного депутата по допомогу звернулися мешканці Лозової та місцеві депутати. Вони повідомили, що, всупереч обіцянкам ситуація на Панютинському вагоноремонтному заводі з кожним днем погіршується. Зараз там працює близько 2 тисяч людей, але вони поступово втрачають роботу та заробіток. 

"Нові вагони не будуються, ремонтні роботи скорочені до мінімуму, системних замовлень немає, частина працівників відправлена у вимушений простій, з липня планується перевести завод на неповний робочий тиждень, соціальна напруга на підприємстві зростає. План виводу підприємства з кризи, який має керівник ПВРЗ, ніхто фахово не розглядає", - написала Юлія Світлична.

Також нардеп повідомила, що разом із місцевими депутатами буде захищати права працівників заводу. 

"Наполягаю на особистому втручанні Прем’єр-міністра у ситуацію, що склалася на підприємстві. Обіцяли - виконуйте, бо отримаєте відповідну реакцію", - зазначила Юлія Світлична.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що народний депутат Юлія Світлична запропонувала алгоритм дій по виводу з кризи Панютинського вагоноремонтного заводу у Лозовій Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися