У Харкові судитимуть підрядника за привласнення бюджетний коштів на ремонті лікарні

Директорка ТОВ-підрядника внесла неправдиві відомості, привласнивши 150 тисяч гривень бюджетний коштів.

Немишлянською окружною прокуратурою м. Харкова затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно директорки ТОВ за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та складання, видачі завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За даними слідства, в грудні 2020 року між однією з багатопрофільних лікарень Харкова та товариством з обмеженою відповідальністю було укладено договір щодо проведення капітального ремонту частини киснепроводу одного з корпусів.

Директорка ТОВ-підрядника, достовірно знаючи, що роботи виконано не у повному обсязі, внесла неправдиві відомості до актів виконаних робіт, включивши в офіційні документи роботи, які фактично не виконувались. У подальшому на підставі наданих обвинуваченою документів на рахунок ТОВ було безпідставно перераховано майже 150 тис. грн. бюджетних коштів.

Досудове розслідування проводив СВ ВП № 1 ХРУП № 2 ГУНП в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Евакуація в Харківській області продовжиться, поки не вивезуть усіх дітей

Поліцейські ГУНП в Харківській області разом з адміністрацією Київського району та волонтерами евакуювали жінок і дітей з сел Піщане, Березники та Кучерівка Куп'янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Евакуаційні заходи триватимуть, поки працівники поліції не вивезуть всіх дітей до безпечних місць, зазначають у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися