Посуд, постільну білизну, продукти та інше – яку допомогу передали у районі Харкова

В Індустріальному районі зібрали необхідну допомогу, щоб передати військовим у шпиталь міста Харкова.

Адміністрація Індустріального району продовжує надавати допомогу захисникам та захисницям України. Співробітники адміністрації та її структурних підрозділів, територіального підрозділу ЦНАП зібрали і передали допомогу військовим, які проходять лікування та реабілітацію у військовому шпиталі міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Військові отримали посуд, канцелярське приладдя, постільну білизну, рушники, одяг, взуття, засоби гігієни, прання та дезінфекції, продукти харчування, фрукти, консервацію тощо. Крім того, робітники дошкільних навчальних закладів Індустріального району спекли для захисників понад 600 пиріжків.

"Особистий внесок кожного здатен врятувати життя та зігріти турботою тих, хто цього потребує найбільше. Віримо у перемогу, власні сили та у Збройні Сили України!" - зазначили у райадміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові розмінували один з об’єктів та відкриють для відвідування

Територія Долини альпак та Реабілітаційного центру у харківському Екопарку повністю розмінована та безпечна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

"З сьогоднішнього дня це офіційно підтверджено. Відновлено зону безпеки, сьогодні також буде повністю обладнано бомбосховище. Робота вирує: встановлюємо точки громадського харчування, туалети, медпункт. Десь за тиждень уже почнемо завозити тварин", – зазначає засновник Екопарку Олександр Фельдман.

Повідомляється, що 1 червня – відкриття першої відновленої локації Екопарку.

"Реабілітаційний центр, який ми відкриваємо – це започаткування великого проекту, ми хочемо реалізувати його по всій Україні. Вже є попередні плани щодо відкриття таких реабілітаційних центрів у Дніпрі, Києві, а також у Харкові на території ТЦ "Барабашово". Ми хочемо відкрити максимально велику кількість локацій, насамперед – щоб допомогти українським дітям пережити всі ті жахи, які випали на їхню частку та повернути в їхнє життя радість", – говорить засновик Екопарку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися