Військовим Харківщини передали важливу техніку із-за кордону

Оборонці Харківської області отримали три позашляховики та авто екстреної допомоги

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова його заступник Михайло Харнам спільно з волонтерами БФ "Долоньки-ЮА" та латвійською БО "Agendum" передали захисникам три позашляховики. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Також від БФ "Відкриті очі" надійшла "швидка", яка оснащена дефібрилятором, насосом інфузійним, ношами медичними та іншим обладнанням.

Михайло Харнам подякував волонтерам за допомогу та підтримку, яку вони постійно надають військовим.

"Сьогодні забезпечили чотири підрозділи необхідними автівками. Ці повнопривідні позашляховики витривалі і подолають будь-яке бездоріжжя, а авто екстреної допомоги врятує не одне життя. Робимо все можливе, щоб якнайкраще оснастити наших воїнів. Разом до перемоги!" – зазначив заступник начальника ХОВА.

Крім того, оборонцям передали захисні маскувальні сітки та продукти.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де сьогодні у Харківській області видаватимуть продуктові набори

4 травня, у громадах Харківської області відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

Так, сьогодні з 09:00  до 14:00 в приміщенні Борівського ФОКу  здійснюватиметься видача макаронних виробів та круп жителям громади. Отримати можна буде в порядку живої черги. При собі мати сумки/пакети.

Також у Балаклійській громаді буде здійснюватись видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. На 11:30 запрошують мешканців вул. Арсенальна на територію містечка. При собі необхідно мати паспорт.

У місті Зміїв проводиться видача гуманітарної допомоги та талонів для мешканців міста та ВПО.

У Будинку культури триває видача гуманітарної допомоги в межах реалізації програм Товариства Червоного Хреста України та Всесвітньої Продовольчої Програми ООН для родин, що потребують допомоги та відповідають одній або кільком категоріям вразливості.

Реєстрація, видача талонів та гуманітарної допомоги відбувається з понеділка до четверга з 10:00 до 14:00.

Подробиці – на фото.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися