Більше двох мільйонів гривень Харківська ОВА віддала на піар: хто отримає гроші

Ще 2,5 мільйона витратила Харківська ОВА на послуги з просування, піару, дизайну та створення контенту

Харківська обласна державна адміністрація (ОВА) уклала шість договорів в 2022 році на загальну суму 2,57 млн. грн. щодо послуг з просування, піару, створення контенту, висвітлення своєї діяльності і т.д. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”. Договори стосувались послуг, які надавались в 2022 році, інформують "Коментарі. Харків".

Нагадаємо, що нещодавно Харківський антикорупційний центр повідомляв про те, що Харківська ОВА після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, протягом 2022 – 2023 років, витратила на піар та маркетинг вже більше 8 млн. грн.

Але як бачимо, цифра виявилась неостаточною і витрати на діяльність з просування та позиціонування перевищили вже 10,5 млн. грн. Але чи остаточна ця сума також невідомо.

500 тис. грн. для Харківської ОВА коштували консультаційні послуги з питань підприємницької діяльності та управління. Договір уклали з ТОВ “Діджитал Системс”. Ця ж фірма отримала ще 700 тис. грн. за професійні дизайнерські послуги та друкарські послуги.

Власником та керівником фірми з Києва є Анастасія Рокицька. Всього ця фірма отримала від Харківської ОВА – 3 млн. грн.

120 тис. грн. за послуги, пов’язані з друком отримало ТОВ “Слобідський край”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався сильний вибух: є постраждалі

В Ізюмському районі тракторист зазнав численних ушкоджень, підірвавшись на міні

3 травня близько 15:00 стався черговий підрив сільськогосподарської техніки на залишеному окупантами вибуховому пристрої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Рухаючись по ґрунтовій дорозі у полі за межами с. Погонівка Барвінківської громади, трактор потрапив на протитанкову міну. Внаслідок вибуху 58-річний тракторист зазнав численних тілесних ушкоджень. Наразі медики надають постраждалому необхідну допомогу. Також був пошкоджений інший трактор, що проїжджав повз.

У громаді на Харківщині відбудеться видача гуманітарної допомоги

Сьогодні мешканцям громади в Харківській області видають гуманітарну допомогу. 4 травня о 13:00 буде проводитися видача гуманітарної продовольчої допомоги для жителів верхньої частини Старого  Салтова – посьолка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Адреса видачі допомоги – смт Старий Салтів вул. Миру, 36. При собі необхідно мати паспорт.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися