В громаді на Харківщині відбудеться видача гуманітарної допомоги

Сьогодні мешканцям громади в Харківській області видають гуманітарну допомогу.

4 травня о 13:00 буде проводитися видача гуманітарної продовольчої допомоги для жителів верхньої частини Старого  Салтова – посьолка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Адреса видачі допомоги – смт Старий Салтів вул. Миру, 36.

При собі необхідно мати паспорт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де сьогодні у Харківській області видаватимуть продуктові набори

4 травня, у громадах Харківської області відбудеться видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів.

Так, сьогодні з 09:00  до 14:00 в приміщенні Борівського ФОКу  здійснюватиметься видача макаронних виробів та круп жителям громади. Отримати можна буде в порядку живої черги. При собі мати сумки/пакети.

Також у Балаклійській громаді буде здійснюватись видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. На 11:30 запрошують мешканців вул. Арсенальна на територію містечка. При собі необхідно мати паспорт.

У місті Зміїв проводиться видача гуманітарної допомоги та талонів для мешканців міста та ВПО.

У Будинку культури триває видача гуманітарної допомоги в межах реалізації програм Товариства Червоного Хреста України та Всесвітньої Продовольчої Програми ООН для родин, що потребують допомоги та відповідають одній або кільком категоріям вразливості.

Реєстрація, видача талонів та гуманітарної допомоги відбувається з понеділка до четверга з 10:00 до 14:00.

Подробиці – на фото.

У Харківській області стався сильний вибух: є постраждалі

В Ізюмському районі тракторист зазнав численних ушкоджень, підірвавшись на міні

3 травня близько 15:00 стався черговий підрив сільськогосподарської техніки на залишеному окупантами вибуховому пристрої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Рухаючись по ґрунтовій дорозі у полі за межами с. Погонівка Барвінківської громади, трактор потрапив на протитанкову міну. Внаслідок вибуху 58-річний тракторист зазнав численних тілесних ушкоджень. Наразі медики надають постраждалому необхідну допомогу. Також був пошкоджений інший трактор, що проїжджав повз.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися