У Харкові заговорили про підготовку шкіл до очного процесу

Заклади освіти переведуть на офлайн формат навчання, тільки коли дозволить без пекова ситуація.

Про підготовку закладів освіти Харкова до традиційного формату навчання (якщо дозволить безпекова ситуація) йшлося під час зустрічі начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Олени Петренко та директора Департаменту освіти Харківської міської ради Ольги Деменко., інформують "Коментарі. Харків".

У нараді також взяли участь начальник Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Віктор Солонський та заступник начальника управління — начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Харківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Неля Рапота.

Обговорювались наступні питання:

• перспективи функціонування закладів освіти Харкова у 2023/2024 навчальному році в режимі офлайн або змішаному;

• наявність у них укриттів;

• проведення відновлювальних ремонтних робіт у закладах освіти, що постраждали від збройної агресії рф;

• вимоги до харчування школярів;

• проходження обов’язкових попередніх та періодичних профілактичних медичних оглядів працівниками закладів освіти;

• інші вимоги санітарного законодавства до закладів освіти.

За підсумками зустрічі учасники домовилися про подальшу співпрацю.

Нагадаємо, начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов 07.02.2023  після апаратної наради в ХОВА повідомив, що доручив готувати навчальні заклади до роботи в традиційному форматі. "До нього ми повернемося одразу, як дозволить безпекова ситуація",  - сказав Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався сильний вибух: є постраждалі

В Ізюмському районі тракторист зазнав численних ушкоджень, підірвавшись на міні

3 травня близько 15:00 стався черговий підрив сільськогосподарської техніки на залишеному окупантами вибуховому пристрої. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Рухаючись по ґрунтовій дорозі у полі за межами с. Погонівка Барвінківської громади, трактор потрапив на протитанкову міну. Внаслідок вибуху 58-річний тракторист зазнав численних тілесних ушкоджень. Наразі медики надають постраждалому необхідну допомогу. Також був пошкоджений інший трактор, що проїжджав повз.

У громаді на Харківщині відбудеться видача гуманітарної допомоги

Сьогодні мешканцям громади в Харківській області видають гуманітарну допомогу. 4 травня о 13:00 буде проводитися видача гуманітарної продовольчої допомоги для жителів верхньої частини Старого  Салтова – посьолка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Адреса видачі допомоги – смт Старий Салтів вул. Миру, 36. При собі необхідно мати паспорт.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися