У Харківську область приїхав Прем’єр-міністр: що трапилося

Сьогодні з робочим візитом на Харківщині Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль разом з начальником ХОВА Олегом Синєгубовим відвідали зруйноване ворогом с. Циркуни, яке було відібрано для пілотного проєкту комплексного відновлення за принципом "краще, ніж було", а також обговорили питання обороноздатності області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію очільника області.

"Одне з найважливіших наших завдань – швидко напрацювати ефективні механізми поетапного комплексного відновлення територій. Денис Шмигаль наголосив, що ми маємо не просто відновити конкретний об'єкт у Циркунах, а комплексно відбудувати село за сучасними стандартами. Такий підхід будемо намагатися застосовувати до кожного села та міста Харківщини, які понівечили окупанти", – зазначив Олег Синєгубов.

Наразі також активно ведеться робота над повноцінним розмінуванням. Сьогодні ДСНС і дотичні структури отримали відповідні доручення від Прем’єр-міністра.

Також на спільній нараді із Кабінетом міністрів обговорили питання покращення обороноздатності області та впровадження на Харківщині програми єВідновлення, яка передбачає виплату компенсацій людям, чиє майно знищено чи пошкоджено окупантами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківську область приїхав Міністр оборони Олексій Рєзніков: мета візиту

Учора, 11 травня, Міністр оборони України Олексій Резніков, Генеральний директор концерну "Укроборонпром" Юрій Гусєв, голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич та начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов  відвідали українських військовослужбовців на одному з полігонів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію очільника області.

"Розглянули актуальні питання організації оборони, забезпечення військових сучасним озброєнням та взяли участь в тестуванні танка БМ "Оплот". Переконалися, що техніка відповідає вимогам ЗСУ та здатна вирішувати складні задачі на полі бою". – написав Олег Синєгубов. Присутні подякували нашим військовим та спеціалістам оборонної промисловості за їхню титанічну працю на фронті і в тилу.

Олексій Резніков відзначив 30 працівників "Укроборонпрому" Харківщини державними нагородами.

"Вдячний Міністру, Уряду України та керівництву концерну "Укроборонпром" за увагу до Харківщини та постійну активну підтримку нашого регіону. Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу", – зазначив очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися