Син Геннадія Кернеса хоче, щоб парк Горького перейменували на честь батька

Кирило Кернес звернувся у Фейсбуці з пропозицією щодо перейменування Центрального парка.

Син покійного мера Харкова Геннадія Кернеса – Кирило Кернес запропонував перейменувати Центральний парк у Харкові на честь батька. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, інформують "Коментарі. Харків".

"Чи є в когось сумнів, що Центральний парк відпочинку у Харкові не мав би нинішнього вигляду, якби не Геннадій Кернес? Як на мене, відповідь очевидна.

Звісно, як син Геннадія Кернеса, я упереджений у цьому питанні. Але водночас я знаю його прагнення і мрії привнести у Харків якнайбільше родзинок з усього світу, тим самим надавши його образу рис сучасного і яскравого, зручного і неповторного мегаполіса. Поява у нашому місті Парка імені Геннадія Кернеса була б гідною подякою харків'ян людині, яка зуміла за нетривалий період зробити Харків одним із найохайніший, найкомфортніших, найефектніших міст у цілій країні.

Чи заслуговує Геннадій Кернес на це? Без сумніву", – написав Кирило Кернес.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як відбувається "деколонізація" у Харкові: активісти перевірили парк, проспект та метро

Громадська організація "Деколонізація. Україна" продовжує виявляти на вулицях, будівлях та у метрополітені Харкова згадки про радянський союз та державу-агресора. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації у соцмережах.

Так, на сторінці проєкту з’явилося фото будівлі на проспекті Героїв Харкова зі старим покажчиком – Московський проспект.

"Наші підписники зараз проводять інвентаризацію всіх покажчків з написом - Московський проспект, аби міська рада їх якомога швидше демонтувала", – пишуть активісти.

Проте є й хороші новини. Так, у Харкові на станції метро Героїв Праці закрили рекламою всі десять радянських орденів.

"Тут були і зображнення Леніна, орден жовтневої революції, низка серпів та молотів і написів СССР. Тепер треба знайти нову адекватну назву для самої станції", – зазначають в організації.

Також у "Деколонізація. Україна" звернули увагу на те, що й досі не перейменовано парк імені Горького у Харкові.

"Вже понад рік Харківський парк імені Горького використовує назву "Центральний парк". Саме так його планують перейменувати, проте рішення має затвердити міська рада", – про це розповів речник парку Андрій Кравченко в етері Українського Радіо Харкова.



УКРАИНЕЦ

20 травня 2023, 21:59

нехай син кернеса іде Україну захищать, а ле він трус і злочинець так як і його татусь збоченець!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися