У ЦНАП Харкова можна отримати важливі послуги та консультації

У Центрі надання адміністративних послуг надають консультації у сфері земельних відносин.

У Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова можна отримати послуги у сфері земельних відносин Державного земельного кадастру. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

За три місяці громадяни отримали понад 400 послуг у зазначеній сфері.

Крім того, кадастровий реєстратор надає консультації з 9:00 до 16:00 по вівторках і четвергах (Гімназійна набережна, 26).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з транспортом: внесено зміни

Рух трамваїв на вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Кошкіна до вул. Молочної, буде припинений з 10:00 до 18:00 15 травня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з  необхідністю проведення ремонтних робіт КП "Харківводоканал".

Маршрут курсування трамваїв можна подивитися за посиланням.

Стартувала реєстрація на міжнародну фінансову допомогу для Харківської області

На Харківщині поновили виплати грошової допомоги для постраждалих від війни осіб. Кеш-підтримку надає громадська організація "Мартін-Клуб" у партнерстві з міжнародною організацією гуманітарної допомоги Mercy Corps за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Грошова допомога виплачується впродовж трьох місяців. Її розмір складає 2200 гривень на місяць на кожного члена домогосподарства. Подавати заявку можуть люди, які не отримували грошову допомогу від інших благодійних організацій протягом останніх двох місяців.

Як зареєструватися, дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися