Що в Харкові планують зробити з безпритульними тваринами

Харків'яни можуть оформити опікунство над безпритульними тваринами

КП "Центр поводження з тваринами" нагадує харків’янам, що безпритульні собаки підлягають обовʼязковому відлову і розміщенню в притулку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Як зазначили на підприємстві, це не стосується безпритульних тварин, над якими оформлена опіка. Собаку-безхатька, який перебуває під опікою, можна ідентифікувати за жовтою кліпсою з індивідуальним номером у вусі та тату на животі.

Це також стосується безпритульних кішок. Татуювання у вусі та жетон із зображенням логотипу центру з індивідуальним номером свідчать про те, що кіт має опікуна.

"Якщо ви побачите таку тварину на вулиці, це означає, що вона пройшла вакцинацію від сказу, обробку від паразитів, стерилізацію/кастрацію, а також має опікуна, який її доглядає", - зазначили в КП.

Для ідентифікації тварини, яка перебуває під опікою, можна звернутися за тел.: (0800) 50-43-13.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові громадськість бореться з невдалими водіями

Минулого тижня КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" активізувало роботу з автовласниками, які залишають свої машини поблизу контейнерів, перешкоджаючи проїзду спецтранспорту. Про це повідомив директор КП "КВПВ" Олексій Артикуленко, інформують "Коментарі. Харків".

"Працівники нашого підприємства вдячні громадським активістам та місцевим жителям, які попереджають автолюбителів про необхідність дотримуватися правил паркування. Це дуже допомагає і нам, і працівникам інших комунальних служб", – наголосив Олексій Артикуленко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися