Харків’ян попереджають про обмеження руху транспорту: як можна об’їхати

Рух буде обмежено у зв’язку з ремонтними роботами.

У зв’язку з ремонтом автошляху Дергачі – Дворічний Кут на ділянці по вул. Матюшенка з 29 травня по 4 червня можливі ускладнення руху автотранспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

Мешканців Харківської області просять використовувати альтернативні маршрути:

- через пров. Калиновий - вул. Калинову - вул. Сербіна - вул. Професійну - вул. Золочівський шлях;

- через вул. Калинову - вул. Короленка - вул. Морозенка.

Детальну схему проїзду можна подивитися за посиланням.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові 29 та 30 травня громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме, дивіться за посиланням.

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами. Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 29 та 30 травня.

Також рух трамваїв на вул. Молочній та пл. Захисників України, на ділянці від вул. Плеханівської до пр. Героїв Харкова, буде припинений з 9:30 до 15:00 29 травня.

Комунальники Харкова повідомили про крадіжки: до чого це може призвести

У Харкові почастішали крадіжки контактної мережі електротранспорту. Останнім часом у місті значно почастішали випадки крадіжок контактної мережі міського електротранспорту. Це призводить до зупинки руху трамваїв та тролейбусів на тривалий час та щомісячно завдає значну шкоду комунальному господарству міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Подальше викрадення контактних та живлячих мереж може призвести до відміни або значного скорочення цілих маршрутів, наприклад таких як трамваї №16, №27 та інші.

Комунальники звертають увагу, що спеціалісти з ремонту контактних мереж працюють лише у денний час та на спеціальному автотранспорті, тому, якщо ви побачили осіб, які проводять будь-які роботи на контактній мережі у нічний час або без спеціального автомобіля – це ймовірні крадії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися