Жителі Харківської області можуть отримати грошову допомогу

Мешканці громади на Харківщині отримають виплати від Червоного Хреста.

30 та 31 травня у селищі Руська Лозова відбудеться виплата одноразової грошової допомоги у розмірі 1200 грн. про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Дергачівської міської військової адміністрації В’ячеслава Задоренка.

Так, виплати зможуть отримати мешканці с. Руська Лозова, с-ща Питомник та с-ща Нове, які перебували під окупацією рф та НЕ отримували відповідні виплати від Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

Отримати фінансову допомогу можна у приміщенні Русько-Лозівської бібліотеки 30 травня з 13.00 та 31 травня з 09:00.

З собою потрібно мати документ про посвідчення особи (паспорт) та ідентифікаційний код.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові 30 травня громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме, дивіться за посиланням.

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами. Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 30 травня.

Комунальники Харкова повідомили про крадіжки: до чого це може призвести

У Харкові почастішали крадіжки контактної мережі електротранспорту. Останнім часом у місті значно почастішали випадки крадіжок контактної мережі міського електротранспорту. Це призводить до зупинки руху трамваїв та тролейбусів на тривалий час та щомісячно завдає значну шкоду комунальному господарству міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Подальше викрадення контактних та живлячих мереж може призвести до відміни або значного скорочення цілих маршрутів, наприклад таких як трамваї №16, №27 та інші.

Комунальники звертають увагу, що спеціалісти з ремонту контактних мереж працюють лише у денний час та на спеціальному автотранспорті, тому, якщо ви побачили осіб, які проводять будь-які роботи на контактній мережі у нічний час або без спеціального автомобіля – це ймовірні крадії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися