У Харкові запрацює дитяча залізниця: коли запустять перший потяг

Дитяча залізниця у Харкові запустить потяги з 1 червня.

У Харкові з 1 червня відновить рух потягів дитяча залізниця "Мала Південна". Про це повідомила речниця "Південної залізниці" Ірина Гаманенко, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на Суспільне. Харків.

Дитяча залізниця працюватиме з 1 червня до 29 жовтня 2023 року.

Потяги курсуватимуть у вихідні дні з 11:00 до 15:30. У будні дні — згідно з попередніми груповими замовленнями. Інформацію щодо заявок можна отримати за тел. 057 707-02-33.

"Під час першого дня роботи гості й вихованці дитячої залізниці подорожуватимуть потягами "Малої Південної", а також зможуть відвідати музей історії дитячої залізниці. Захід розпочнеться об 11 годині", — повідомили у пресслужбі "Південної залізниці".

Вартість квитка для дорослих — 39 грн, для дітей від трьох до 12 років — 20 грн. Квитки можна придбати в касі на станції "Парк" дитячої залізниці.

Дитяча залізниця "Мала Південна" знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 81.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян попереджають про обмеження руху транспорту: як можна об’їхати

У зв’язку з ремонтом автошляху Дергачі – Дворічний Кут на ділянці по вул. Матюшенка з 29 травня по 4 червня можливі ускладнення руху автотранспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. Мешканців Харківської області просять використовувати альтернативні маршрути, дивіться за посиланням.

Комунальники Харкова повідомили про крадіжки: до чого це може призвести

У Харкові почастішали крадіжки контактної мережі електротранспорту. Останнім часом у місті значно почастішали випадки крадіжок контактної мережі міського електротранспорту. Це призводить до зупинки руху трамваїв та тролейбусів на тривалий час та щомісячно завдає значну шкоду комунальному господарству міста. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися