Електропоїзди з Харкова курсуватимуть по-іншому (розклад)

Змінено розклад руху електропоїздів з Харкова до Ізюму.

У зв’язку з ремонтними роботами з червня по вересень частково змінюється розклад руху електропоїздів з Ізюму до Харкова та в зворотному напрямку. Про це виданню "Обрії Ізюмщини" повідомив начальник станції Ізюм Андрій Гадяцький, інформують "Коментарі. Харків".

Так, з 7 червня по 5 вересня 2023 року електропоїзд № 6408 сполученням Ізюм – Харків-Левада буде відправлятися о 04:37, замість 04:47 та прибуватиме на станцію Харків-Левада о 09:11.

З 6 червня по 4 вересня 2023 року електропоїзд № 6404 сполученням Ізюм – Харків-Пасажирський, час відправлення зі станції Ізюм о 16:53, буде прибувати на станцію Харків-Пасажирський о 20:54, замість 20:48.

З 6 червня по 5 вересня 2023 року електропоїзд № 6426 сполученням Ізюм – Харків-Левада, час відправлення зі станції Ізюм об 11:10, буде прибувати на станцію Харків-Левада о 15:41, замість 15:29.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вночі у Харкові пролунали вибухи: де сталися "прильоти"

5 червня, близько опівночі у Харкові пролунало декілька потужних вибухів. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов о 23:28 закликав мешканців Харкова та області перебувати в укриттях через обстріли.

Вже опівночі очільник області, а також мер Харкова Ігор Терехов повідомили, що влучання ракет зафіксовані у Слобідському та Шевченківському районах Харкова.

"Попередньо – ракети С-300. На цю хвилину інформації про постраждалих не надходило. Дані уточнюються, профільні служби працюють на місцях влучань", – написав Олег Синєгубов.

Вже вранці міський голова повідомив, що один приліт прийшовся на автомобільну парковку біля аеропорту.

Другий – на одну з центральних вулиць міста, Римарську.

"Там жодного військового обʼєкту немає, лише школа, театр, офісні та житлові будівлі. Ракета влучила в дорогу, перебитий водогін, у навколишніх будинках повибивало шибки, пошкодило пʼять автомобілів.

В обох випадках, на щастя, постраждалих немає. Ведуться роботи з відновлення", – зазначив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися