Вночі у Харкові пролунали вибухи: де сталися «прильоти»

Окупанти вдарили ракетами по Харкову близько опівночі.

5 червня, близько опівночі у Харкові пролунало декілька потужних вибухів. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов о 23:28 закликав мешканців Харкова та області перебувати в укриттях через обстріли.

Вже опівночі очільник області, а також мер Харкова Ігор Терехов повідомили, що влучання ракет зафіксовані у Слобідському та Шевченківському районах Харкова.

"Попередньо – ракети С-300. На цю хвилину інформації про постраждалих не надходило. Дані уточнюються, профільні служби працюють на місцях влучань", – написав Олег Синєгубов.

Вже вранці міський голова повідомив, що один приліт прийшовся на автомобільну парковку біля аеропорту.

Другий – на одну з центральних вулиць міста, Римарську.

"Там жодного військового обʼєкту немає, лише школа, театр, офісні та житлові будівлі. Ракета влучила в дорогу, перебитий водогін, у навколишніх будинках повибивало шибки, пошкодило пʼять автомобілів.

В обох випадках, на щастя, постраждалих немає. Ведуться роботи з відновлення", – зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області запускають ще один безкоштовний соціальний автобус (розклад)

Соціальний автобус внутрішнього сполучення ходитиме по середах і п’ятницях.

На Борівщині запускають соціальний автобус для сполучення між селами громади та з районним центром. Перший рейс безкоштовного автобуса запланований на середу, 7 червня 2023 року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

О 07:00 ранку він виїжджатиме з автостанції "Борова", рухатиметься за маршрутом через села Шийківка – Чернещина – Ізюмське – Вище Солоне – Нижче Солоне до Борової. Того ж дня о 15:00 здійснюватиметься повторний рейс за тим же маршрутом. Це дасть можливість жителям сіл безкоштовно дістатися до центру громади, вирішити свої справи і того ж дня повернутися додому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися