До Харкова прибули американці: про що говорили

У ХОВА обговорили співпрацю з американцями.

За дорученням начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов зустрівся з делегацією зі штату Аризона та обговорив подальшу співпрацю. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

До делегації штату увійшли представники підприємств військово-оборонного комплексу, ІТ та кібербезпеки, науково-дослідних організацій; гірничо-добувних компаній, голова Комітету Палати Представників штату, керівник Комітету зовнішніх справ Фенікса, офісів губернатора та сенатора, провідної юридичної компанії штату.

В межах зустрічі обговорювалися питання подальшої участі штату у відбудові Харківської області. Сторони уклали меморандум про співпрацю.

"Ми щиро вдячні за допомогу та солідарність українському народові у цей нелегкий час. Переконаний, що співпраця буде плідною щодо відбудови критичної інфраструктури та житлового комплексу, що зазнали руйнувань через дії російських загарбників. Спільними зусиллями наближатимемо перемогу над окупантами та повернемо мирне життя. Будемо раді вас бачити на Харківщині", - зазначив Євген Іванов.

Наступним кроком має стати підписання Меморандуму про побратимство між Аризоною та Харківською областю, додав Євген Іванов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківському районі не курсуватимуть електропоїзди – на заміну вийдуть автобуси (розклад)

З 12 по 30 червня залізничне сполучення між станцією Дергачі та зупиночним пунктом Нова Козача буде відмінено у зв'язку із проведенням запланованих будівельно-монтажних робіт на перегоні Дергачі – Слатине. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

На цей період для зручності громадян запускається автобусний маршрут м. Дергачі (пл. Привокзальна) - смт Козача Лопань (із виїздом/заїздом у Харків першого та останнього рейсу). Графік автобусного маршруту можна подивитися за посиланням.

Ігор Терехов відреагував на скандал з підписанням петиції за платний проїзд у метро

Мер Харкова зазначив, що проїзд у метро залишається безкоштовним

Харківський міський голова Ігор Терехов відреагував на примус співробітників КП "Харківський метрополітен" підписувати документ на підтримку запровадження платного проїзду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. На нараді мер нагадав, що Харків залишається єдиним містом в Україні, де запровадили безкоштовний проїзд.

Що буде з керівництвом метрополітену, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися