Поліції Харківщини передали важливу техніку (ФОТО)

Коптери дозволять у майбутньому якнайшвидше встановлювати безвісти зниклих людей

Підрозділам поліції Харківської області передали сучасні квадрокоптери. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Благодійний фонд Говарда Баффета придбав 10 дронів для більш ефективного виконання покладених на поліцейських завдань з документування та фіксації воєнних злочинів. Начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов у понеділок, 12 червня, вручив техніку керівникам слідчих відділів та криміналістам управлінь та відділів поліції.

За словами Сергія Болвінова, квадрокоптери оснащені тепловізійною камерою. Начальник слідчого управління зазначив, що слідчі і криміналісти, які працюють в умовах воєнного стану, фіксують і документують воєнні злочини, будуть використовувати цю сучасну техніку. 

Крім того, отримані коптери дозволять у майбутньому якнайшвидше встановлювати безвісти зниклих людей. Одночасно на місця пошуків буде спрямовуватись уся така техніка і квадрокоптери з тепловізорами дозволять ефективніше здійснювати пошук.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за минулу добу правоохоронці у Харківській області затримали 68 осіб. У поліції Харківської області розповіли, що причиною затримання стала підозра у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності. Осіб доставили до територіальних підрозділів. Також протягом доби правоохоронці склали 12 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху.

Детальніше про вчинені правопорушення можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися