Сьогодні у Харківській області вимикатимуть світло на декілька годин: адреси

Планове відключення електропостачання відбудеться у двох громадах області.

У зв'язку з проведенням Первомайським РЕМ планових ремонтних робіт, відбудеться відключення електропостачання сьогодні 13 червня з 09:30 до 17:00 за наступними адресами:

м. Первомайський, вул. Єдності; вул. Центральна;  3-й м-н, б.1А;  вул. Єдності, б.3; б.5Ж;   вул. Перемоги, б.1;  пр. Незалежності,б.1; б.2; б.2А

Також Богодухівський район електричних мереж АТ “Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади.

В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни.

Відключення електропостачання 13.06.2023 з 09:00 до 12:00:

Богодухівський р-н, с. Іванівка, с. Воскресенівка, с. Зарічне, с. Корбині Івани, с. Мар'їне (Ул'янівська с/р), с. Новософіївка, с. Улянівка, сел. Дев'ятибратове, сел. Шкарлати.

Відключення електропостачання 13.06.2023 з 09:00 до 17:00:

Богодухівський р-н, с. Улянівка, сел. Дев'ятибратове, с. Зарябинка, м. Богодухів.

Відключення електропостачання 13.06.2023 з 15:00 по 17:00:

Богодухівський р-н, с. Іванівка, с. Воскресенівка, с. Зарічне, с. Корбині Івани, с. Мар'їне (Ул'янівська с/р), с. Новософіївка, с. Улянівка, сел. Дев'ятибратове, сел. Шкарлати.

Детально адреси та час виключення світла у Богодухівському районі, можна подивитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У розклад руху харківських поїздів вводять зміни

Для покращення перевезення пасажирів з 10 червня 2023 у розклад руху поїздів, що прямують до Харкова та населених пунктів Харківської області, внесено зміни. Про це повідомляють у "Донецькій залізниці" на Фейсбук, інформують "Коментарі. Харків".

Як саме курсуватимуть потяги з Харкова та у зворотному напрямку, читайте за посиланням.

Як з Харкова переправляють за кордон ухилянтів – дані спецпрокуратури

За процесуального керівництва прокурорів Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного  регіону повідомлено про підозру громадянці України за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено що мешканка м. Харкова, діючи за попередньою змовою з невстановленими на даний час військовослужбовцями одного з  РТЦК та СП м. Харкова, вимагала та одержала від військовозобов’язаних громадян України  М. та П. неправомірну вигоду

Скільки коштує "відкосити" від армії у Харкові та що за це буде, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися