Особливе свято: хто залишається поряд з харків’янами протягом війни

Ігор Терехов особисто привітав зі святом медиків 24-ї дитячої лікарні та лікарні №30.

Харківський міський голова Ігор Терехов 12 червня у переддень Дня медичного працівника відзначив співробітників Міської дитячої клінічної лікарні №24 та колектив лікарні №30. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Міський голова ознайомився з роботою відділення відновного лікування та методиками дитячої реабілітації, а також привітав медиків з прийдешнім професійним святом. Ігор Терехов подякував працівникам сфери охорони здоров'я за щоденну працю та зазначив, що робота медиків особливо важлива під час війни.

"Я розумію, наскільки вам зараз важко працювати. І страшно, враховуючи, що до вашої лікарні було три прильоти. Але я дуже хочу, щоб ви пишалися собою так, як усі ми, харків'яни, пишаємося вами! Адже сьогодні ваша робота просто необхідна місту, батькам та дітям. Дуже вдячний за все, що ви робите щодня! Вітаю зі святом та бажаю нашої перемоги, міцного здоров'я та радості життя, попри все!" - зазначив міський голова.

Також працівників лікарні №30 мер міста особисто привітав напередодні свята.

Зазначимо, що Міська клінічна лікарня №30 є найстарішою спеціалізованою установою в Україні, заснованою в 1955 році. В умовах війни фахівці лікарні продовжують надавати цілодобову медичну допомогу.

Кращим медикам Ігор Терехов вручив Почесні грамоти виконавчого комітету Харківської міської ради та Подяки міського голови.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У розклад руху харківських поїздів вводять зміни

Для покращення перевезення пасажирів з 10 червня 2023 у розклад руху поїздів, що прямують до Харкова та населених пунктів Харківської області, внесено зміни. Про це повідомляють у "Донецькій залізниці" на Фейсбук, інформують "Коментарі. Харків".

Як саме курсуватимуть потяги з Харкова та у зворотному напрямку, читайте за посиланням.

Як з Харкова переправляють за кордон ухилянтів – дані спецпрокуратури

За процесуального керівництва прокурорів Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного  регіону повідомлено про підозру громадянці України за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено що мешканка м. Харкова, діючи за попередньою змовою з невстановленими на даний час військовослужбовцями одного з  РТЦК та СП м. Харкова, вимагала та одержала від військовозобов’язаних громадян України  М. та П. неправомірну вигоду

Скільки коштує "відкосити" від армії у Харкові та що за це буде, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися