У Харкові обговорили перспективу повернення людей до міста

Ігор Терехов провів перемовини з американським сенатором

Зустріч Харківського міського голови Ігоря Терехова та сенатора штату Небраска (США) Тома Брюера відбулася 12 червня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Сторони обговорили безпекову ситуацію в місті та перспективу повернення людей до Харкова.

Ігор Терехов розповів сенатору про проєкти, які нині впроваджуються у Харкові, а також поділився планами.

"Ми чітко бачимо європейське майбутнє нашого міста, тому щодня працюємо над пошуком інвестицій, щоб реалізувати все заплановане. Це й абсолютно нова транспортна система, і відновлення житла, і будівництво наукового кварталу, враховуючи, що ми вважаємося студентською столицею України", - зазначив мер.

Своєю чергою Том Брюер зазначив, що багато подорожує Україною, і це вже його другий візит до Харкова після повномасштабного вторгнення.

"Я весь час думаю про те, якою Україна буде після війни. Я бачу, що весь світ зараз спостерігає за контрнаступом. Ми розуміємо, що це не лише боротьба за демократію в Україні а боротьба за демократію всього світу. І та жертва, яку зараз приносить Україна, не має ціни. Зброя та гроші, які виділяють моя та інші країни, - це лише малесенька частка того, що можна зробити, враховуючи, скільки життів віддається за це", - підкреслив Том Брюер.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У розклад руху харківських поїздів вводять зміни

Для покращення перевезення пасажирів з 10 червня 2023 у розклад руху поїздів, що прямують до Харкова та населених пунктів Харківської області, внесено зміни. Про це повідомляють у "Донецькій залізниці" на Фейсбук, інформують "Коментарі. Харків".

Як саме курсуватимуть потяги з Харкова та у зворотному напрямку, читайте за посиланням.

Як з Харкова переправляють за кордон ухилянтів – дані спецпрокуратури

За процесуального керівництва прокурорів Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного  регіону повідомлено про підозру громадянці України за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено що мешканка м. Харкова, діючи за попередньою змовою з невстановленими на даний час військовослужбовцями одного з  РТЦК та СП м. Харкова, вимагала та одержала від військовозобов’язаних громадян України  М. та П. неправомірну вигоду

Скільки коштує "відкосити" від армії у Харкові та що за це буде, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися