Скільки у Харкові виділили з бюджету на укриття та безкоштовний проїзд у транспорті

У Харкові виділили додаткові кошти на облаштування укриттів та безоплатний проїзд у громадському транспорті.

До бюджету Харківської міської територіальної громади на 2023 рік сьогодні, 13 червня, були внесені зміни рішенням позачергової сесії міської ради. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Як повідомили в Департаменті бюджету і фінансів, зміни обумовлені необхідністю приведення обсягів міжбюджетних трансфертів у відповідність до розпорядження начальника Харківської обласної військової адміністрації, яким передбачена субвенція на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами у сумі 3,1 млн грн.

За рахунок вільного залишку бюджетних коштів та перерозподілу раніше затверджених бюджетних призначень збільшені видатки на проведення капітальних ремонтів та облаштування укриттів у закладах освіти на 47 млн грн, безперебійне функціонування комунальних підприємств, які забезпечують безкоштовний проїзд у пасажирському транспорті, - на 38,1 млн грн, ліквідацію аварії на каналізаційному колекторі на пр. Гагаріна - на 39,1 млн грн.

Також на захист цивільного населення та підвищення рівня громадської безпеки спрямовано 115,2 млн грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У розклад руху харківських поїздів вводять зміни

Для покращення перевезення пасажирів з 10 червня 2023 у розклад руху поїздів, що прямують до Харкова та населених пунктів Харківської області, внесено зміни. Про це повідомляють у "Донецькій залізниці" на Фейсбук, інформують "Коментарі. Харків".

Як саме курсуватимуть потяги з Харкова та у зворотному напрямку, читайте за посиланням.

Як з Харкова переправляють за кордон ухилянтів – дані спецпрокуратури

За процесуального керівництва прокурорів Харківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного  регіону повідомлено про підозру громадянці України за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України).

Досудовим розслідуванням установлено що мешканка м. Харкова, діючи за попередньою змовою з невстановленими на даний час військовослужбовцями одного з  РТЦК та СП м. Харкова, вимагала та одержала від військовозобов’язаних громадян України  М. та П. неправомірну вигоду

Скільки коштує "відкосити" від армії у Харкові та що за це буде, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися