Що учора відбувалося у ТРЦ «Нікольський» в Харкові

Ігор Терехов привітав харківʼян із Всесвітнім днем донора

Захід, присвячений Всесвітньому дню донора крові, пройшов учора, 14 червня, у ТРЦ "Нікольський". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Харківський міський голова Ігор Терехов привітав присутніх зі святом і подякував небайдужим містянам, які долучаються до цієї благородної місії, та лікарям за їхню роботу.

"Я щиро пишаюся нашими людьми, які знаходять час і можливість, щоб здати кров і тим самим допомогти вижити іншим людям. Подивіться тільки-но на чергу тут, у торговому центрі, де від самого ранку немає відбою від охочих. Дякую лікарям, які щодня продовжують робити свою справу, попри труднощі та війну. Бажаю всім здоровʼя, натхнення і надалі підтримувати інших!" - зазначив мер Харкова.

Ігор Терехов вручив медикам Почесні грамоти Харківської міської ради, а найактивнішим донорам - посвідчення почесних донорів.

До цієї події Харківський обласний центр служби крові підготував виїзну акцію на паркінгу ТРЦ, у рамках якої всі охочі мали змогу долучитися до донації.

Крім того, під час заходу відбулася урочиста церемонія спецпогашення поштової марки, присвяченої донорам крові.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни чули потужні вибухи уночі – подробиці обстрілу міста

Окупанти здійснили обстріл ракетами та дронами-камікадзе усією Україною.

Сьогодні вночі під час повітряної тривоги мешканці Харкова та області чули вибухи та звук безпілотників. Приблизно о 1:40 у місті пролунало щонайменше три потужних вибухи. Результати ворожих обстрілів повідомив мер Харкова та командування Повітряних Сил ЗСУ. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися