У Харківській області відновлюють ще один важливий проїзд

В області продовжується капітальне відновлення мостів.

Розпочато роботи з капітального відновлення дев’ятого мосту в Харківській області. Дорожники виконують роботи з демонтажу пошкодженої конструкції та влаштовують будівельні майданчики. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Штучна споруда була зруйнована у лютому 2022 року. Відновлення мосту полегшить логістичне та військове сполучення з Донецькою областю, а також спростить маршрут для мирного населення.

Задля нормальної логістики в Харківській області проводяться роботи з капітального відновлення дев’яти зруйнованих мостів. На деяких об‘єктах дорожники вже влаштовують опори та прогонові будови споруд.

Загалом, в результаті повномасштабного військового вторгнення, у Харківській області було зруйновано 25 мостів, які перебувають на балансі Служби відновлення. Дорожники забезпечили проїзд 23 тимчасовими переправами.

Також триває експлуатаційне утримання мостів і шляхопроводів Харківщини. Роботи виконуються на 7 спорудах, щоб забезпечити безперебійний та безпечний проїзд.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як у Харківській області людям допомагають швидше повернутися додому

Близько 40 відсотків Харківського району перебували під окупацією. Вже біля року як сили оборони України відбили ворога з цих місць. І люди потроху почали повертатися до своїх домівок. Проте через високу змінюваність цих територій часто їхнє повернення є ризикованим, чи взагалі неможливим.

Як сапери ДСНС відпрацьовують заявки місцевих мешканців, та чи можна після цього повертатися додому, читайте за посиланням.

У Харківській області продовжують видавати ноутбуки та планшети: хто отримає

Школярі з Харківщини отримали ноутбуки та планшети для онлайн-навчання. Підтримка реалізована завдяки співпраці Мінреінтеграції та міжнародної організації UNICEF й за сприяння Харківської ОВА. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на Мінреінтеграції. Діти з Куп’янської та Кіндрашівської громад отримали понад 350 гаджетів для навчання. Технічне забезпечення дасть змогу дітям із сільської місцевості опановувати навчання у дистанційному форматі, а також тримати зв’язок із близькими.

Скільки усього планується видати гаджетів у Харківській області, дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися