Харків'ян запрошують у ТРЦ “Нікольський”

На учасників чекає опанування навичок тимбілдингу

У суботу, 24 червня, у ТРЦ “Нікольський” відбудеться чергове відкрите тренування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту запрошує на відкрите тренування з брейкінгу. 

У Харківській міській раді розповіли, що 24 червня усі охочі зможуть ближче познайомитися з вуличними культурами і взяти участь у майстер-класі з брейкінгу. Також на учасників чекає опанування навичок тимбілдингу. 

Місце проведення заходу - ТРЦ “Нікольський” (1-й поверх, майданчик біля екрана). Початок відкритого тренування о 16:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові КП “Харківблагоустрій” проводить до Дня міста та Дня незалежності України конкурс на найкращу клумбу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Мета проведення конкурсу - заохотити співробітників до креативного та оригінального підходу при оформленні клумб та квітників на прибудинкових територіях. Конкурс проводять на території філій підприємства. Оцінюватимуть клумби за наступними критеріями: авторська ідея, оригінальність задуму, художнє оформлення клумби, колористика роботи, композиційне рішення. Переможців конкурсу визначать до 1 серпня.  Також підприємство започаткувало огляд-конкурс з благоустрою та озеленення прибудинкових територій багатоквартирних будинків у номінаціях “Найкращий двір” і “Найкраща клумба”.

Детальніше про відновлення та розвиток Харкова читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися