У Харкові тривають ремонти: що це дасть харків’янам

У Холодногірському районі проводять заміну тепломереж

Фахівці КП "Харківські теплові мережі" найближчим часом замінять 1,2 км магістральних трубопроводів та виконають 15 перекладань внутрішньоквартальних мереж у Холодногірському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

За словами начальника районної філії КП "ХТМ" Віталія Кальницького, в рамках підготовки до опалювального сезону профілактичні роботи вже виконані на 50%. Зокрема, нещодавно комунальники завершили етап заміни запірної арматури - всього було встановлено 160 одиниць.

Також фахівці замінили 350 м зовнішньої мережі, яка транспортує тепло від магістрального трубопроводу до ЦТП. Від неї залежить теплопостачання двох будинків. У розпал війни відрізок цієї магістралі був пошкоджений уламками снарядів, крім того, виникла низка дефектів. Фахівці замінили старий трубопровід на новий у спіроізоляції.

Паралельно профілактичні роботи продовжуються й на інших об'єктах ХТМ. Зокрема, в одній із реконструйованих за проєктом Світового банку котелень перевіряють електричне та КВП-обладнання, а також монтують міні-ТЕЦ, яка дозволить забезпечити безперебійне електропостачання обладнання під час можливих блекаутів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У двох районах Харкова не буде світла: адреси

У неділю буде знеструмлено частину Холодногірського та Шевченківського районів Харкова.

У зв`язку з проведенням ремонтних робіт у неділю, 25 червня, з 08:30 до 16:00 буде знеструмлено частину Холодногірського та Шевченківського районів міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго". Де тимчасово припинять електропостачання – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися