У двох районах Харкова не буде світла: адреси

У неділю буде знеструмлено частину Холодногірського та Шевченківського районів Харкова.

У зв`язку з проведенням ремонтних робіт у неділю, 25 червня, з 08:30 до 16:00 буде знеструмлено частину Холодногірського та Шевченківського районів міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Електропостачання тимчасово буде припинено у будинках за наступними адресами:

вулиця Велика Панасівська, Пащенківська, Кокчетавська, Ніжинська, Сіриківська, Аграрна, Бородинівська, провулок Динамічний, вулиця Казахстанська, Лозівська, Товариська, провулок Товариський, вулиця Феодосійська, провулок Альбівський, Андріївський, Башлаївський, вулиця Дрінова, провулок Вінницький, вулиця Шрамка, Ізмайлівська, провулок Кобзарський, Кришталевий, вулиця Андріївська, Лозівська, провулок Ніжинський, в'їзд Ніжинський, вулиця Копиловська, провулок Серафимовича, вулиця Сковородинівська, в'їзд Сковородинівський; провулок Сковородинський, Фастівський, Чистоклітівський, вулиця Чистоклітівська;

провулок Інженерний, вулиця Клочківська, Космічна, Культури, проспект Науки, вулиця Новгородська, Сухумська, Тобольська, Шекспіра, Дорошенківська, Зачепилівська, Карагандинська, Кутузівська, Павла Лебедєва, Лопанська, Макарівська, Полярна, Семена Кузнеця, Рудаківська, провулок Білобровський, вулиця Іванівська, провулок Іванівський, провулок Набережний, вулиця Піщана, провулок Рівний, Рогатинський, Фролівський, вулиця Данилевського, Чичибабіна, Ромена Роллана, проспект Незалежності, вулиця Юри Зойфера, Культури.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У школярки з Харкова провели обшуки

Цілу галерею вилучили під час обшуку у 14-річної школярки, яка записала гімн рф. Російські прапори і лозунги на підтримку царя та царської росії, радянська символика – все це дівчина-підліток малювала власноруч. Зберігала також радянські рублі.

Про результати обшуку вдома у неповнолітньої харків’янки повідомив начальник Слідчого відділу ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов. "Очевидно, що країною-агресоркою вона захоплюється серйозно. А такі потужні антиукраїнські настрої наврядчи могли залишитися непоміченими з боку матері.

Що загрожує школярці, її матері та подрузі дівчини, яка разом з нею вішала ворожу листівку – читайте за посиланням.

Мер Харкова розповів, за яких умов іноземні інвестори вкладатимуть гроші у місто

Міський голова Ігор Терехов взяв участь у робочій зустрічі, присвяченій питанню розробки Генерального плану міста Харкова та залучення до його реалізації міжнародних партнерів у Британії.

"Кожен інвестор буде розуміти, що має план дій, на який він може розраховувати, і чіткі правила нарівні з підтримкою міської влади. Він розумітиме, як і куди вкладати гроші, щоб вони були захищені. Тому хочу звернутися до вас щодо підтримки цього Генплану. Вдячний усім за підтримку України у війні! Ми потребуємо цього, бо це складова нашої спільної перемоги", - наголосив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися