Харків’ян сьогодні запрошують до саду Шевченка

Харків’ян запрошують на тренування з відомим футболістом.

Легендарний харківʼянин, колишній голкіпер національної збірної України з футболу Олександр Горяїнов проведе 28 червня відкрите тренування у саду ім. Шевченка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На учасників чекає розминка, пробіжка з чемпіоном і потужний заряд гарного настрою.

Початок – о 16:00. Місце проведення – майданчик біля ККЗ "Україна".

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де сьогодні на Харківщині не буде світла і води

У двох громадах у Харківській області планово вимкнуть світло та воду.

У зв’язку з ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади сьогодні, 28 червня, з 09:00 до 16:00 буде відсутнє електропостачання у с. Мілова, с. Криничне, с. Крейдянка Балаклійської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації.

Також сьогодні, 28 червня, у Боровій не буде води. У зв'язку з плановими ремонтними роботами на головному водогоні з самого ранку буде тимчасово припинено водопостачання по смт Борова. Подача води буде відновлена орієнтовно у другій половині дня, після завершення робіт, повідомляють у Борівському КВКП.

Що у Харківській області знайшли неподалік кордону з росією

27 червня сапери Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування та швидкого реагування ДСНС України проводили розмінувальні роботи у місті Вовчанськ Чугуївського району Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

Що було вилучено протягом дня на території приватного житлового сектору, місцевих підприємств та на відкритій території даного населеного пункту – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися