У Харківській області відновили важливі послуги: контакти

Паспортні послуги тепер можна отримати у громаді на Харківщині.

Державна міграційна служба продовжує роботу по відновленню підрозділів у Харківській області. Відновлено роботу Барвінківського сектору ГУ ДМС у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласної міграційної служби.

Доступні такі послуги: оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки вперше (в 14 років), обмін паспорта-книжечки зразка 1994 року на ID-картку, вклеювання фотографій до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку, одночасне оформлення ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Барвінківський сектор приймає громадян України, незалежно від місця реєстрації.

Телефон Барвінківського сектору ГУ ДМС у Харківській області: +38(066) 911-49-15

Запис в підрозділ можливий через сервіс "Електронна черга".

Графік прийому громадян:

Пн-чт: 9:00 - 17:00

Пт: 9:00 - 15:45

Обідня перерва: 13:00 - 13:45

Під час повітряних тривог надання адмінпослуг зупиняється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де сьогодні на Харківщині не буде світла і води

У двох громадах у Харківській області планово вимкнуть світло та воду.

У зв’язку з ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади сьогодні, 28 червня, з 09:00 до 16:00 буде відсутнє електропостачання у с. Мілова, с. Криничне, с. Крейдянка Балаклійської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації.

Також сьогодні, 28 червня, у Боровій не буде води. У зв'язку з плановими ремонтними роботами на головному водогоні з самого ранку буде тимчасово припинено водопостачання по смт Борова. Подача води буде відновлена орієнтовно у другій половині дня, після завершення робіт, повідомляють у Борівському КВКП. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися