Поліція у Харківській області роздає гуманітарну допомогу

120 продуктових наборів поліцейські разом з волонтерами передали родинам в Ізюмському районі

Допомогу отримали діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування та сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок збройної агресії з боку рф. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

28 червня гуманітарну допомогу організували працівники Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області спільно з працівниками ювенальної превенції Ізюмського районного управління поліції та службою у справах дітей Ізюмської міської ради за сприяння громадської організації "DEPAUL". Правоохоронці роздали громадянам 120 продуктових наборів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У соцмережах розганяють повідомлення, що "вагнерівці" захопили місто на Харківщині

Бійці ПВК "вагнер" захопили Вовчанськ у Чугуївському районі та ведуть бої за село Руська Лозова у Харківському районі. Цю інформацію поширюють російські пропагандисти і "воєнкори" у Telegram. Російський фейк спростував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, інформують "Коментарі. Харків".

Усе це – не відповідає дійсності. Для дестабілізації ситуації ворог періодично вкидає до інфопростору фейкову інформацію щодо захоплення тих чи інших населених пунктів, заявив у коментарі "Укрінформу" очільник Харківської ОВА Синєгубов.

"Варто довіряти лише повідомленням з офіційних джерел. На сьогодні під тимчасовою окупацією перебувають 29 населених пунктів Харківщини. Жодного просування у ворога на території Харківської області немає", – зазначив Синєгубов.

Голова ХОВА додав, що загарбник постійно випробовує нашу оборону на міцність і використовує ДРГ, але усі ці спроби зустрічають рішучий спротив ЗСУ та не мають успіхів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися