Харків’ян запрошують у ТРЦ «Нікольський» та в урбан-парк

У Харкові у п’ятницю та суботу пройдуть майстер-класи із вуличних культур.

Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту проводить у місті серію майстер-класів. Цього разу харківʼян запрошують познайомитися з вуличними культурами і взяти участь у майстер-класі з брейкінгу, діджеїнгу, стритболу, каліграфії. Також на учасників чекає опанування навичок тимбілдингу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

30 червня захід відбудеться на 1-му поверсі (майданчик біля екрану) ТРЦ "Нікольський". Початок – о 16:00.

1 липня в урбан-парку на бул. Юрʼєва пройде майстер-клас з вуличних культур. Початок - о 16:00.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У соцмережах розганяють повідомлення, що "вагнерівці" захопили місто на Харківщині

Бійці ПВК "вагнер" захопили Вовчанськ у Чугуївському районі та ведуть бої за село Руська Лозова у Харківському районі. Цю інформацію поширюють російські пропагандисти і "воєнкори" у Telegram. Російський фейк спростував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, інформують "Коментарі. Харків".

Усе це – не відповідає дійсності. Для дестабілізації ситуації ворог періодично вкидає до інфопростору фейкову інформацію щодо захоплення тих чи інших населених пунктів, заявив у коментарі "Укрінформу" очільник Харківської ОВА Синєгубов.

"Варто довіряти лише повідомленням з офіційних джерел. На сьогодні під тимчасовою окупацією перебувають 29 населених пунктів Харківщини. Жодного просування у ворога на території Харківської області немає", – зазначив Синєгубов.

Голова ХОВА додав, що загарбник постійно випробовує нашу оборону на міцність і використовує ДРГ, але усі ці спроби зустрічають рішучий спротив ЗСУ та не мають успіхів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися