Мешканці Харківської області отримають грошову допомогу: як зареєструватися

Завтра відбудеться реєстрація на отримання грошової допомоги від ЮНІСЕФ

Завтра, 30 червня, з 11:00 до 13:00 у Старому Салтові в Будинку культури буде продовжено реєстрацію на грошову допомогу від ЮНІСЕФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Реєстрація проводиться для сімей з дітьми від 0 до 17 років включно, які зареєстровані в Старосалтівській громаді (для тих родин,які не встигли зареєструватися).

В сім'ях з дітьми від 0 до 17 років включно, можуть реєструватися тільки до двох дорослих і до п’яти дітей.

На реєстрацію має прийти тільки одна людина з родини. При собі мати оригінали документів всіх членів родини.

Документи для реєстрації:

- паспорт

- ідентифікаційний код

- свідоцтво про народження дитини (навіть якщо у дитини є паспорт)

- реквізити карти (ІВАN) UA(27цифр).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У соцмережах розганяють повідомлення, що "вагнерівці" захопили місто на Харківщині

Бійці ПВК "вагнер" захопили Вовчанськ у Чугуївському районі та ведуть бої за село Руська Лозова у Харківському районі. Цю інформацію поширюють російські пропагандисти і "воєнкори" у Telegram. Російський фейк спростував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, інформують "Коментарі. Харків".

Усе це – не відповідає дійсності. Для дестабілізації ситуації ворог періодично вкидає до інфопростору фейкову інформацію щодо захоплення тих чи інших населених пунктів, заявив у коментарі "Укрінформу" очільник Харківської ОВА Синєгубов.

"Варто довіряти лише повідомленням з офіційних джерел. На сьогодні під тимчасовою окупацією перебувають 29 населених пунктів Харківщини. Жодного просування у ворога на території Харківської області немає", – зазначив Синєгубов.

Голова ХОВА додав, що загарбник постійно випробовує нашу оборону на міцність і використовує ДРГ, але усі ці спроби зустрічають рішучий спротив ЗСУ та не мають успіхів.



Алена

5 липня 2023, 15:28

Как получить выплаты?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися