229 мешканців Харківщині стали лідерами – подробиці

Максимальні бали Національного мультипредметного тесту отримали 229 учасників із Харківщини

Основна сесія НМТ проходила з 7 до 20 червня. Найвищу оцінку – 200 балів – отримали 229 учасників тесту з Харківської області. Про це повідомила заступниця начальника ХОВА Віта Ковальська, інформують "Коментарі. Харків".

Вона зауважила, що найкращий результат абітурієнти Харківщини показали в тесті з математики – 114 учасників отримали по 200 балів. Ще 60 учасників здали на 200 балів українську мову, 39 – англійську мову, 9 – історію України, 5 – біологію та по одному – німецьку мову і фізику.

"Вітаю наших випускників, які попри всі складнощі військового стану змогли так добре підготуватися до Національного мультипредметного тесту й показати максимально високий результат. Цього року це було непросто. Особливо для учасників із деокупованих територій, які також є серед тих, хто набрав по 200 балів: це троє випускників із Циркунів, четверо – з Балаклії та по одному з Черкаської Лозової і Вовчанська", - розповіла Віта Ковальська.

Загалом 200 балів отримали 183 харків’яни, 7 учасників із Богодухівського району, 7 - Ізюмського, 4 – з Красноградського, 8 – з Лозівського, 13 – з Харківського, 7 – із Чугуївського.

Нагадаємо, цього року на НМТ були зареєстровані майже 12 тисяч учасників з Харківської області – на 75% більше, ніж торік.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде за місяць у Харкові – Ігор Терехов про ситуацію у місті

Підвальні приміщення, які можуть слугувати тимчасовими укриттями під час обстрілів, але були в незадовільному стані, планують привести до ладу протягом місяця. Про це 29 червня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

За результатами перевірок 6% укриттів не відповідали встановленим нормам, тому після спільної перевірки укриттів з представниками ДСНС та Нацполіції була ухвалена низка рішень.

Що зараз відбувається у підвалах Харкова – дивіться за посиланням.

Мер Харкова став лідером національного опитування

На запитання "Наскільки ви схвалюєте чи не схвалюєте діяльність міського голови?" схвально відповіли 86% респондентів-харків'ян 8-го поглибленого дослідження у сфері місцевого самоврядування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За результатами опитування мер Харкова Ігор Терехов посів перше місце. Міський голова Хмельницького з рівнем схвалення 80% посів другу позицію рейтингу, а Луцька - третю (71%). Презентація рейтингового дослідження відбувається зараз у Києві.

Щодо оцінки діяльності обласних державних військових цивільних адміністрації, то Харківська посіла друге місце з рівнем схвалення 65%. Першу сходинку зайняла Миколаївська ОВА з рейтингом 73%. На третьому місці – Рівненська ОВА з 63%. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися