Що робиться на дорогах Харківської області

Які роботи ведуться на шляхах області.

На автомобільній дорозі М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро, в межах Красноградського району, на штучній споруді дорожники працюють над заміною аварійного деформаційного шва. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Задля безпечного та безперебійного проїзду транспортних засобів на час проведення аварійних робіт, поруч  із штучною спорудою, підрядні організації влаштовують технологічний переїзд.

Проводяться роботи з влаштування шару покриття за допомогою асфальтобетонної суміші. Також проводяться інші роботи:

Поновлення горизонтальної дорожньої розмітки;

Ямковий ремонт струменевим методом;

Ремонт бар‘єрного огородження;

Ремонт автопавільйону.

До робіт залучено 16 бригад.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія атакує та накопичує штурмові війська в Харківській області – обстріли на 1 липня

Ворог постійно атакує позиції українських військових на Куп’янському напрямку. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Там знаходяться штурмові війська ворога. Вони там проходять ротацію, накопичуються в тому числі. Тому цей напрямок нас хвилює. Оскільки він для ворога наразі є пріоритетним", – зазначив очільник області.

Що зараз відбувається у прифронтових районах Харківської області – читайте за посиланням.

У Харківській області розглядають рішення про примусову евакуацію – Олег Синєгубов

Начальник Харківської ОВА повідомив, що учора два райони області перебували під російськими обстрілами. У Чугуївському районі ворожих ударів зазнало місто Вовчанськ та інші прикордонні населені пункти. На Куп’янщині було завдано авіаудару в районі села Кислівка, пошкоджено приватний житловий сектор, без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію очільника області.

Також він зауважив, що наразі розглядається рішення щодо примусової евакуації дітей з 5 населених пунктів Вовчанської громади. З відповідним проханням до ХОВА звернулася місцева військова адміністрація.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися