У школах на Харківщині оголосили карантин та додаткові канікули

Епідеміологічна ситуація та профілактика вірусних інфекцій стали причиною карантину у навчальних закладах на Харківщині

Сьогодні, 3 лютого, кілька навчальних закладів під Харковом закрили на карантин. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Первомайській міській раді Харківської області.

Через епідеміологічну ситуацію освітній процес тимчасово зупинили у Первомайському ліцеї №2, 6, 7, загальноосвітніх школах №1 та №4. Школи будуть на карантині з 4 до 9 лютого, включно.

Відповідне розпорядження Первомайського міського голови опублікували на сайті міськради.

На карантин закрили і заклади загальної середньої освіти у Зміївському районі Харківської області. Додаткові канікули для учнів з 1 по 11 клас будуть у з 3 по 7 лютого. Про це повідомляє Відділ освіти Зміївської райдержадміністрації, передають "Коментарі. Харків". Канікули оголосили з метою профілактики захворюваності на грип та вірусні інфекції.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що наприкінці січня у деяких школах Харківської області частково вже був оголошений карантин. Йшлося про закриття окремих класів у чотирьох районах області. Найбільше – 3 класи - у Дворічанському районі. Ще по одному закрили в Пісочинської ОТГ, Печенізькому та Куп'янському районах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися