У Харкові перекриють рух транспорту: де не можна буде проїхати більше тижня

На вулиці Холодногірській тимчасово обмежать рух транспорту

Рух транспорту на вул. Холодногірській, на ділянці від вул. Волонтерської до вул. Барикадної, буде обмежений з 9:00 11 липня до 17:00 21 липня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення ремонтних робіт з просідання проїжджої частини на вул. Холодногірській, в районі будинку №11.

Пропуск транспорту буде організований вільною від виконання робіт смугою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 11 липня: де сталися "прильоти"

Сьогодні вночі ворог знову атакував територію України, застосувавши іранські ударні БпЛА типу "Shahed". Інформація щодо наслідків цієї атаки наразі уточнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку противник зберігає військову присутність. Протягом минулої доби завдав авіаційних ударів в районах Басове, Одноробівка та Ветеринарне Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли близько 10 населених пунктів, зокрема це Уди, Ветеринарне, Огірцеве, Землянки Харківської області.

На Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону.  Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Красне Перше, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Масютівка, Кислівка Харківської області.

Харків’ян попередили про небезпечний продукт

Директор Лозівської міжрайонної державної лабораторії Держпродспоживслужби Ірина Костоглодова розповіла, чому небезпечно купувати прісноводну рибу в місцях стихійної торгівлі, інформують "Коментарі. Харків".

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Харківській області нагадали, що живу рибу дозволено споживати тільки ту, яка реалізується в супермаркетах, рибних магазинах. Якою має бути риба, що ви купуєте, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися