У Харківській області надійшла допомога для мешканців деокупованих громад

Поліцейські та волонтери надали допомогу мешканцям будинку для людей похилого віку деокупованого міста Ізюм

Для пацієнтів соціальної установи правоохоронці разом з волонтерами доставили продукти харчування тривалого зберігання, спеціалізоване вітамінне харчування, гігієнічні набори та медичні підгузки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліція Харківської області.

Для малорухливих та лежачих громадян передали милиці, крокові ходунки, ходунки-каталки, крісло-каталки та інвалідні коляски.

Також кілька інвалідних колясок доставили малорухливим жителям Ізюма, які внаслідок російської агресії втратили свої засоби пересування.

Організували акцію допомоги та доставили гуманітарний вантаж помічник начальника ГУНП в Харківській області В’ячеслав Марков разом з керівником благодійного фонду "УкрАЗфронт" Ігорем Шитиковим та волонтерами фонду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни знову розганяють фейк про Харків: "ховайте, де хочете"

Як російські пропагандисти маніпулюють інформацією про закриття кладовища у Харкові

Після прийнятого рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43 у Харкові російські пропагандисти почали поширювати маніпуляції в медіа та соціальних мережах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського антикорупційного центра.

Нагадаємо, що пресслужба міськради повідомила, що виконавчий комітет Харківської міської ради 6 липня ухвалив рішення про закриття міського кладовища на вул. Франка, 43. Згідно з рішенням, на цвинтарі повністю припиняється поховання померлих або праху після кремації.

Чому закрили цвинтар у Харкові та що про це написали російські ЗМІ – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися