У Харкові послугою еМалятко скористалася мама, яка народила шосту дитину

ЕМалятко протестували в Центрах надання адміністративних послуг Харкова

У Харкові провели бета-тестування нового електронного сервісу еМалятко в шести центрах надання адміністративних послуг. Про це Департамент цифрової трансформації міської ради Харкова повідомляє на своїй сторінці в Facebook, передають "Коментарі. Харків"

В ході тестування сервісом скористалися 11 батьків новонароджених дітей. Так, 10 сімей отримали кілька послуг зі списку можливих. Всі 8 послуг отримала мама, яка народила шосту дитину.

У департаменті пообіцяли закінчити підготовку до повноцінного надання послуг в центрах найближчим часом. Послугою еМалятко можна буде скористатися в усіх 11 Центрах надання адмінпослуг Харкова.

Всі питання, які виникли у батьків можна задати на "гарячу лінію" за номером: 0 800 304 304.

Нагадаємо, як повідомляв портал "Коментарі. Харків", новий електронний сервіс об'єднав в собі 8 послуг для батьків новонароджених дітей. Написавши тільки одну заяву, можна здійснити державну реєстрацію народження дитини, визначення його походження, призначення допомоги при народженні, реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, визначення належності до громадянства України, внесення інформації про дитину до Єдиного державного демографічний реєстр.




Джерело: https://kharkov.comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися