У Харкові на місяць обмежать рух транспорту деякими вулицями: як об’їхати

На вулиці Георгія Тарасенка та Тобольській на місяць обмежили рух транспорту

Рух транспорту на вул. Георгія Тарасенка, в районі будинку №40, обмежений до 13 серпня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення аварійних робіт з ліквідації витоку газу на газопроводі низького тиску.

Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою.

Також рух транспорту на вул. Тобольській, на ділянці від вул. Клочківської до вул. Аграрної, заборонений до 14 серпня.

Це також пов’язано з необхідністю проведення аварійних робіт з ліквідації витоку газу на газопроводі низького тиску в районі вул. Тобольської, 15.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У ТРЦ "Нікольський" відбудеться "Битва Харкова": як зареєструватися

У Харкові стартувала реєстрація на участь у змаганні з брейкінгу "Битва Харкова – 2023", яке пройде 15 липня у ТРЦ "Нікольський". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Найсильніших визначать у таких категоріях: "Starter", "Beginner", "Amateur" і "Pro". Взяти участь у змаганнях можуть всі охочі: у дитячій і підлітковій категоріях - з усіх міст та областей України, у категорії "Pro" - лише з Харкова.

Як зареєструватися та коли відбудеться подія – читайте за посиланням.

"Вирішальне слово за батьками" – Олег Синєгубов про навчання у школах Харківщини

У Харківській області провели засідання Ради оборони Харківської області, де було прийнято рішення щодо організації офлайн-навчання. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов на брифінгу дав роз’яснення цього рішення, інформують "Коментарі. Харків".

"Це рішення стосується дошкільної, шкільної, фахової передвищої та вищої форм навчання та дозволяє керівництву будь-якого навчального закладу спільно з органами місцевого самоврядування ухвалювати рішення про перехід до традиційної форми занять. Можливе як повне навчання офлайн, так і часткове", – зазначив Олег Синєгубов.

Очільник області наголосив, що для ухвалення рішення про очне навчання мають бути обов'язкові передумови.

За яких умов може відбуватися очний навчальний процес – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися