У Харкові поліція зайнялася перевірками дітей на пляжах

Працівники ювенальної превенції Харкова проводять заходи з запобігання правопорушенням серед дітей.

Під час літніх канікул правоохоронці відвідують місця масового відпочинку, проводять бесіди з підлітками та виявляють порушників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

В ході рейду на пляжі Петренківського водосховища працівники сектору ювенальної превенції ХРУП № 2 помітили двох 17-річних хлопців, які у громадському місці розпивали алкогольні напої та палили.

"Щодо правопорушників складені адміністративні протоколи за статтею 178 та 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - розповів старший інспектор ювенальної превенції Ігор Крят.

У парку відпочинку в Немишлянському районі поліцейські виявили компанію з трьох малолітніх віком 12 і 13 років, які палили цигарки.

"З дітьми проведено бесіду виховного характеру. На місце події викликані їх батьки", - зазначив Ігор Крят.

Вирішується питання щодо притягнення дорослих до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо виховання дітей.

Поліція звертається до громадян та нагадує, що згідно з чинним законодавством розпиття спиртних напоїв та паління у громадських місцях заборонено. За це передбачена відповідальність у вигляді штрафу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області руйнуються тимчасові мости: на дорогах перевіряють автівки

У зв’язку з великою інтенсивністю руху вантажних транспортних засобів відбуваються процеси руйнації проїзної частини на штучних спорудах. Як наслідок, на автомобільній дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка ( поблизу села Задонецьке) підрядні організації провели аварійні роботи щодо заміни дерев'яного настилу на тимчасовому мосту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Також на дорогах державного значення розміщено 17 майданчиків для проведення габаритно-вагового контролю. Кого будуть перевіряти – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися