У Харківській області відновлюють два важливих проїзди

Стартували роботи ще на двох мостах які були зруйновані через збройну агресію росії.

Розпочались роботи з капітальної відбудови ще двох мостів, які були зруйновані минулого року внаслідок збройної агресії рф в області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Дорожники працюють на основних транспортних маршрутах, щоб якомога швидше налагодити логістичні зв'язки з сусідніми областями та громадами Харківщини.

Наразі на обох спорудах проводяться підготовчі роботи

зведення будівельних майданчиків

розчищення території

демонтаж зруйнованих конструкцій

встановлення заходів організації дорожнього руху

З міркувань безпеки локації, де ведуться роботи дорожники не вказують.

Нагадаємо, на Харківщині було зруйновано 27 штучних споруд, для швидкого налагодження логістики в області – було зведено 25 тимчасових переправ. 

Наразі 14 мостів відновлюють капітально та на 8 мостах працюють в рамках експлуатаційного утримання.

Також на завершальному етапі проєктування ремонту інших мостових споруд на дорогах державного значення в Харківській області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області руйнуються тимчасові мости: на дорогах перевіряють автівки

У зв’язку з великою інтенсивністю руху вантажних транспортних засобів відбуваються процеси руйнації проїзної частини на штучних спорудах. Як наслідок, на автомобільній дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка ( поблизу села Задонецьке) підрядні організації провели аварійні роботи щодо заміни дерев'яного настилу на тимчасовому мосту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Також на дорогах державного значення розміщено 17 майданчиків для проведення габаритно-вагового контролю. Кого будуть перевіряти – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися