У Харкові вийшли оновлення в чат-боті «Харків – Твій дім»

Тепер можна побачити панорамний знімок свого пошкодженого будинку у Харкові.

У чат-боті "Харків – Твій дім" можна переглянути панорамний знімок пошкодженого будинку та залишити запитання про розгляд заяви на участь у програмі "єВідновлення". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили розробники, завдяки співпраці з Харківським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України в чат-боті можна отримати доступ до фотознімків майна, що постраждало через збройну агресію рф. Вони зазначили, що зараз є не вся інформація, але вона поступово доповнюватиметься.

Крім того, у розділі меню чат-боту "Перевірити стан заяви "єВідновлення" додано можливість залишити запитання щодо розгляду заяви містом за допомогою зворотної форми. Це можуть зробити лише ті, чию заяву внесено  до реєстру пошкодженого майна та прийнято на розгляд.

Нагадаємо, що нещодавно розділ меню чат-боту "Життєзабезпечення та громадська безпека" доповнили інформацією для пошуку найближчих укриттів та об'єктів, що працюватимуть у разі виведення з ладу критичної інфраструктури. Також у розділі вказані ресурси, куди можна звернутися та повідомити про зачинене укриття або його неналежний стан. Через чат-бот такі заяви не приймаються. Фото та запитання по укриттях можна залишити онлайн на новому веб-порталі "1562".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області руйнуються тимчасові мости: на дорогах перевіряють автівки

У зв’язку з великою інтенсивністю руху вантажних транспортних засобів відбуваються процеси руйнації проїзної частини на штучних спорудах. Як наслідок, на автомобільній дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка ( поблизу села Задонецьке) підрядні організації провели аварійні роботи щодо заміни дерев'яного настилу на тимчасовому мосту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Також на дорогах державного значення розміщено 17 майданчиків для проведення габаритно-вагового контролю. Кого будуть перевіряти – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися