Що відбувається на станції метро «Київська» у Харкові

Розʼяснення з приводу заміни написів на колійних стінах станції «Київська»

У звʼязку з необхідністю дотримання норм законодавства України було виконано дерусіфікацію написів на колійних стінах станції "Київська" з її назвою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

В комунальному підприємстві зазначають, що вказане візуальне рішення тимчасове та його виконання було обумовлене неможливістю виготовлення у короткі терміни елементів деяких недостаючих літер аналогічним шрифтом та з відповідних матеріалів.

Наразі елементи нових літер знаходяться на етапі розробки та виготовлення. Після чого буде виконано монтаж нових та демонтованих старих літер на колійні стіни станції "Київська".

Зазначимо, що через новину про заміну назви станції метро з російської на українську у соцмережах коментатори почали висловлювати негатив стосовно шрифту, яким замінили стару назву. Люди писали про деградацію щодо неможливості відтворити шрифт та інші негативні коментарі.

метро в Харкові

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області руйнуються тимчасові мости: на дорогах перевіряють автівки

У зв’язку з великою інтенсивністю руху вантажних транспортних засобів відбуваються процеси руйнації проїзної частини на штучних спорудах. Як наслідок, на автомобільній дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка ( поблизу села Задонецьке) підрядні організації провели аварійні роботи щодо заміни дерев'яного настилу на тимчасовому мосту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Також на дорогах державного значення розміщено 17 майданчиків для проведення габаритно-вагового контролю. Кого будуть перевіряти – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися