У Харкові оголосили конкурс: умови участі

Переможців конкурсу оберуть 22 серпня

СКП “Харківзеленбуд” оголосило фотоконкурс “Мій квітучий Харків”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Для участі у конкурсі необхідно:   

  • розмістити на сторінці в “Instagram” світлину на фоні квітника. Сторінка у соцмережі має бути відкритою;

  • позначити підприємство @zelenbudkh та поставити хештег #мійквітучийхарків;  

  • позначити трьох друзів на світлині.   

На підприємстві пояснили, що кожній світлині буде присвоєний свій номер. Також зазначили, що чим більше фотопостів, тим більше шансів на перемогу. “Тож, не зупиняйтеся на одній світлині! Трьох переможців оберемо за допомогою рандомайзера 22 серпня”, - повідомили в “Харківзеленбуд”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові цього тижня буде спекотно, температура вдень подекуди сягатиме понад +30°C.  У понеділок, 17 липня, у Харкові вночі очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря коливатиметься  в межах +16°…+14°C. Вдень прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Температура: +27°…+29°C.

У вівторок, 18 липня, у Харкові вночі, за даними синоптиків, буде мінлива хмарність, без опадів. Очікується температура повітря в межах +18°…+16°C. Вдень буде мінлива хмарність, короткочасний дощ. Температура: +31°…+33°C.

У середу, 19 липня, у Харкові вночі також мінлива хмарність, без опадів, температура буде в межах +18°…+16°C. Вдень мінлива хмарність, без опадів, температура +24°…+26°C.

У четвер, 20 липня, вночі очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура вночі буде в межах +17°…+15°C. Вдень мінлива хмарність, без опадів, температура +24°…+26°C.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися