Якою буде погода в Харкові наступного тижня

Опади у Харкові прогнозуються наприкінці тижня

У Харкові наступного тижня буде спекотно, температура вдень подекуди сягатиме понад +30°C. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру. 

У понеділок, 17 липня, у Харкові вночі очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря коливатиметься  в межах +16°…+14°C. Вдень прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Температура: +27°…+29°C.

У вівторок, 18 липня, у Харкові вночі, за даними синоптиків, буде мінлива хмарність, без опадів. Очікується температура повітря в межах +18°…+16°C. Вдень буде мінлива хмарність, короткочасний дощ. Температура: +31°…+33°C.

У середу, 19 липня, у Харкові вночі також мінлива хмарність, без опадів, температура буде в межах +18°…+16°C. Вдень мінлива хмарність, без опадів, температура +24°…+26°C.

У четвер, 20 липня, вночі очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура вночі буде в межах +17°…+15°C. Вдень мінлива хмарність, без опадів, температура +24°…+26°C.

У п'ятницю, 21 липня, вдень у Харкові мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, температура +17°…+15°C. Вдень мінлива хмарність, без опадів, температура: +26°…+28°C.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківському районі рятувальники дістали з води тіло потопельника. У ДСНС розповіли, що 16 липня о 10:00 на номер "101" надійшло повідомлення, що у штучній водоймі в селищі Безлюдівка Харківського району виявлено потопельника. Його тіло випадково знайшли відпочивальники на відстані 10-15 м від берега.

Рятувальники за допомогою гумового надувного човна о 10:40 вилучили тіло загиблого з води та передали правоохоронцям Зараз з’ясовують його особу та обставини події.

Детальніше про трагедію на пляжі читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися