До кінця вересня Харків отримає 40 автобусів

Нюрнберг планує передати Харкову 40 автобусів

Харківський міський голова Ігор Терехов 17 липня в онлайн-форматі провів перемовини з мерією Нюрнберга (Німеччина). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Ігор Терехов подякував німцям за всебічну допомогу та обговорив нинішню ситуацію в громаді з представниками міста-побратима.

"Я дякую вам за підтримку з першого дня війни. Це і відновлення інфраструктури, і обладнання для котелень, і дизель-генератори, і намети для обігріву, і автобуси, і автомобілі для швидкої, і гуманітарна допомога у вигляді одягу та їжі. Запрошую вас по можливості приїхати до Харкова, щоб на власні очі побачити, що наробили окупанти в нашому місті", - зазначив Ігор Терехов.

У свою чергу мер Нюрнберга Маркус Кьонінг повідомив, що до кінця вересня місто-побратим планує передати Харкову 40 автобусів. Крім того, Нюрнберг має намір допомогти у відновленні двох зруйнованих шкіл.

"Ми докладаємо максимум зусиль, щоб продовжувати вас підтримувати, бо добре розуміємо, за що сьогодні бореться Україна. Сподіваємося, що нам вдасться допомогти вам і у відновленні міста, зокрема, двох харківських шкіл", - зазначив Маркус Кьонінг.

Нагадаємо, що раніше Нюрнберг уже передав Харкову три автобуси.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зараз відбувається у Харківській області – повідомили у Генштабі

Протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії західніше Лиману Першого на Харківщині. Завдав авіаційних ударів в районах Кислівки та Котлярівки. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Новомлинськ, Дворічна, Западне, Куп’янськ та Кислівка  Харківської області.

Зазначимо, що в коментарі Суспільне. Харків начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що українські військові надійно тримають оборону області.

Чи є втрачені позиції у Харківській області, та скільки знаходиться у сірій зоні – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися