Очільник Харківської області доручив прискорити темпи виплати компенсацій та пригрозив кадровими змінами

Олег Синєгубов жорстко відреагував щодо надання компенсацій за програмою «єВідновлення» в області

Стан реалізації програми "єВідновлення" обговорили під час апаратної наради 18 липня під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

На сьогодні комісії з розгляду питань щодо пошкодженого майна функціонують у 53 громадах регіону. Станом на 17 липня від жителів Харківської області до реєстру програми "єВідновлення" надійшло 9949 заяв про надання компенсації за пошкоджене нерухоме майно.

"Держава дала нам механізм та інструменти, з якими ми маємо працювати у напрямку відновлення та виплати компенсацій жителям нашої області, чиє майно постраждало в результаті збройної агресії окупантів. Звертаюся до очільників РВА: поставтеся відповідально до роботи комісій з розгляду питань щодо пошкодженого або зруйнованого майна та темпів нарахування компенсацій. Якщо хтось не вкладається у темпи роботи, чекаю від вас відповідних пропозицій. У тому числі, кадрових", – наголосив Олег Синєгубов.

Наразі в області вже погоджено 474 виплати компенсацій на загальну суму майже 33 мільйони гривень, з них 155 жителям Харківщини банк уже перерахував кошти – загалом на рахунки громадян надійшло 9 мільйонів гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Історія станції метро "Київська" у Харкові не закінчується

Минулого тижня на станції метро "Київська" у Харкові замінили літери російськомовної версії назви станції на українські. Проте більшість харків’ян були незадоволені тим, що літери замінили пластиком. У КП "Харківський метрополітен" роз’яснили, чому було прийняте таке рішення та чи будуть замінені пластикові букви на станції.

Учора ж активісти організації "Деколонізація. Україна" опублікували ще одне фото зі станції "Київська", де на одному з фігурних елементів з написом "Київ" видніються символи радянських часів.

Що знайшли на станції, та що пишуть люди у коментарях – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися