У Харкові запрацював ще один відділ міграційної служби

Відновлено роботу Основ'янського відділу ГУ ДМС у Харківській області

Основ'янський відділ міграційної служби відновив роботу у повному обсязі. Адміністративні послуги надаються громадянам незалежно від місця реєстрації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку міграційної служби.

В відділі можна відновити втрачені або знищені документи, а саме: оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки, обміняти паспорт-книжечку зразка 1994 року на ID-картку, вклеїти фотографію до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку, а також оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Довідково:

Основ'янський відділ ГУ ДМС у Харківській області

Телефон: +38(093)770-96-940

Запис можливий через сервіс "Електронна черга".

У відділі працює пільгова поточна черга доступна для наступних категорій громадян: люди з інвалідністю, військовослужбовці, вагітні жінки, жінки з малолітніми дітьми (до 14-ти років) і люди похилого віку (пенсійний вік) приймаються без запису в електронну чергу. Час прийому: пн-пт 11:00-12:00.

Графік прийому громадян:

Пн-чт: 9:00 - 17:00

Пт: 9:00 - 15:45

Обідня перерва: 13:00 - 13:45

Під час повітряних тривог і за відсутністю електропостачання надання адмінпослуг зупиняється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Історія станції метро "Київська" у Харкові не закінчується

Минулого тижня на станції метро "Київська" у Харкові замінили літери російськомовної версії назви станції на українські. Проте більшість харків’ян були незадоволені тим, що літери замінили пластиком. У КП "Харківський метрополітен" роз’яснили, чому було прийняте таке рішення та чи будуть замінені пластикові букви на станції.

Учора ж активісти організації "Деколонізація. Україна" опублікували ще одне фото зі станції "Київська", де на одному з фігурних елементів з написом "Київ" видніються символи радянських часів.

Що знайшли на станції, та що пишуть люди у коментарях – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися