Що робиться у дворах в різних районах Харкова

Комунальники Харкова щодня прибирають сміття, косять траву, влаштовують квітники та виконують інші роботи.

Понад 1,6 тис. співробітників КП "Харківблагоустрій" щодня наводять лад на прибудинкових територіях. Вони прибирають у дворах, поливають квіти, доглядають клумби та косять траву, зокрема, на вул. Героїв Праці, пр. Ювілейному, вул. Танкопія, вул. Сергія Грицевця, пр. Гагаріна. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

У Слобідському районі щодня косять траву, в тому числі на безгоспних територіях. Також робітники КП "Харківблагоустрій" підтримують у належному стані прибудинкові території.

У Салтівському районі робітники КП "Харківблагоустрій" косять траву, прибирають сміття, приводять до ладу елементи благоустрою та доглядають за квітниками.

У Холодногірському районі робітники СКП "Харківзеленбуд" знесли аварійні зелені насадження на вул. Полтавський Шлях, вул. Петра Болбочана та вул. Волонтерській. Також вони щодня приводять до ладу парки, сквери, косять траву і доглядають за квітниками.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Історія станції метро "Київська" у Харкові не закінчується

Минулого тижня на станції метро "Київська" у Харкові замінили літери російськомовної версії назви станції на українські. Проте більшість харків’ян були незадоволені тим, що літери замінили пластиком. У КП "Харківський метрополітен" роз’яснили, чому було прийняте таке рішення та чи будуть замінені пластикові букви на станції.

Учора ж активісти організації "Деколонізація. Україна" опублікували ще одне фото зі станції "Київська", де на одному з фігурних елементів з написом "Київ" видніються символи радянських часів.

Що знайшли на станції, та що пишуть люди у коментарях – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися