Що роблять у Київському районі Харкова

Працівники водоканалу Харкова проводять відновлювальні роботи на мережах.

Бригади аварійно-відновлювальних робіт служби зовнішніх водопровідних мереж Київського району комплексу "Харківводопостачання" КП "Харківводоканал" у поточному році переклали 2.5 км зовнішніх мереж, відремонтували 51 вуличну колонку, замінили 6 люків та 9 пожежних гідрантів. Зокрема, закінчується перекладка 200 метрів технічно зношеної дільниці магістрального трубопроводу по вулиці Героїв Праці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Як повідомив начальник Київської районної служби Віталій Чупандін, роботи ведуться у два етапи – спочатку замінили водоводи з наступними технологічними процесами, а вчора завершили підключення водоводів до насосної станції.

"Роботи планові, виконуються у рамках підготовки висотних будинків даного мікрорайону до експлуатації в осінньо-зимовий період. Окрім поновлення мереж, провели ревізію транзитних трубопроводів, що проходять через підвальні приміщення багатоповерхових будівель. Вийшли на фінальну стадію відновлення та після завершення, навіть останні поверхи висоток будуть забезпечені водопостачанням на належному рівні. Воду відключали лише на короткий період відновлення підключення вводів на насосній станції. Зазначу, що мешканці мікрорайону в цей час могли користуватися технічною водою, завдяки підготовці альтернативних джерел подачі води, саме одна з нових вуличних колонок розташована поруч", - наголосив Віталій Чупандін.

"Літній час намагаємось використовувати продуктивно, ремонтні та відновлювальні роботи ведемо прискореними темпами, адже наш район найбільше постраждав від ворожих обстрілів, що порушило наші об'єкти та збільшило кількість аварійних викликів. Саме у нашому районі найвищий показник оновлення мереж", – поінформував начальник Київської районної служби.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові активісти вимагають демонтувати пам’ятник співаку та актору

Активісти "Деколонізація. Україна" звернулися до влади з вимогою демонтувати пам’ятник радянському поету, співаку та актору Володимиру Висоцькому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації у соцмережах.

Активісти аргументують знесення пам’ятника біля Палацу Спорту тим, що поет народився та жив у москві, у Харкові був лише один раз та до міста ніякого відношення не має. До того ж, у рамках дерусифікації, у Харкові перейменовують топоніми, а також демонтують усі згадки про росію та радянщину.

В коментарях місцевих телеграм-каналів думки розділилися. Що кажуть самі харків’яни з цього приводу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися